Има  , които обожават да си присвояват чуждото и това ги

...
Има  , които обожават да си присвояват чуждото и това ги
Коментари Харесай

4-те зодии, които най-често отнемат чужди половинки

Има  , които обожават да си присвояват непознатото и това ги кара да се усещат добре. Това са зодиите, които избират да сграбчен сърцето на някой, към този момент ангажиран, тъй като тръпката е по-голяма и насладата от извоюваното сърце е по-голяма за тях. Ето кои са те:
ТЕЛЕЦ: Телците си падат по игричките и доста им харесва да знаят, че са мечтани от някой, който към този момент си има половинка. Това ги кара да се усещат доста по-специални и значими, в което ние не намираме логичност, само че те – изкарват желязна такава! Най-честите връзки на Телците стартират с невярност от страна на новата им половинка. Започват дълга загадка връзка и чак след време половинката им се престрашава да приключи остарялата си връзка и да стартира начисто с Телците. Така или другояче, Телците получават това, което са си наумили и не се интересуват кой ще наранят по пътя си.
БЛИЗНАЦИ: Близнаците са една от най-опасните  , когато приказваме за връзки и непознати половинки. Те доста обичат да флиртуват, да си основават завършения и тайничко да превземат непознати сърца. Пазете половинки си от тази зодия, тъй като науми ли си нещо – няма кой да я спре. Близнаците не обичат скучните неща в любовта, по тази причина и в никакъв случай няма да стартират връзка с някой, който е свободен, тъй като просто не усещат тръпката в това!
ЛЪВ: Лъвовете по никакъв начин не са свенливи и не им пречи да вземат това, което си наумят. Техните сърца са доста нетърпеливи, любовта им е буйна и бурна, а когато се влюбят в човек, който е ангажиран, адреналинът им скача до небето. Много си падат по завоеванията и това доста им подхожда – не обичат скучните връзки, скучните хора и всичко, в което няма тръпка. Затова Лъвовете постоянно измъкват половинките под носа на инцидентни хора, които концепция си нямат какво ги чака. Не си мислете, че Лъвовете се тормозят от това – в противен случай, доста им подхожда да си потвърдят, че са над всичко и всички.
СКОРПИОН: Пазете половинките си от Скорпионите! Те са извънредно подла зодия, която каквото и да си науми – всичко прави по този начин, както й харесва. Скорпионите нямат естествена връзка, почнала по естествен метод. При тях всичко е бурна пристрастеност, криене, секрети СМС-и и какво ли още не. Обичат да са мечтани от хора, които не са свободни, тъй като по този начин си потвърждават, че са повече от половинките, които към този момент имат. Това им дава огромна доза самочувствие, от което имат потребност, с цел да се усещат мечтани и специфични. Пазете се от тази зодия, тъй като набележат ли си вашата половинка – просто я губите!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР